جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

وقتی محموله «پوشک» هدف راهبرد رژیم کودک‌کش صهیونیستی می‌شود

وقتی محموله «پوشک» هدف راهبرد رژیم کودک‌کش صهیونیستی می‌شود باز هم رژیم صهیونیستی ثابت کرد با کودکان مشکل دارد؛ این بار حمله به محموله پوشک بچه در سوریه؛ تصاویر منتشرشده حاکی از آن است که رژیم صهیونیستی که مدعی حمله به اهداف راهبردی در سوریه است، این بار یک محموله پوشک را هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ منابع خبری عراقی و سوری تصاویری از آثار حمله دو روز گذشته رژیم کودک‌کش صهیونیستی به کامیون‌ها در خط مرزی سوریه و عراق منتشر کردند.

 

منابع محلی سوریه می‌گویند، رژیم صهیونیستی پشت این حملات پهپادی قرار دارد. منطقه «البوکمال» در شرق سوریه و در مجاورت مرز عراق، شامگاه یکشنبه و ظهر و بعدازظهر دوشنبه در سه مرحله هدف قرار گرفت.

 

بر اساس تصاویر منتشر شده، هدف تمام این حملات کامیون‌هایی بود که در حال تردد در مجاورت مرز عراق در سوریه بودند و هدف حمله قرار می‌گیرند. به‌رغم تلاش رسانه‌های نزدیک به معارضان سوریه و منابع وابسته به رژیم صهیونیستی برای موفق نشان دادن این حملات، تصاویر منتشر شده چیز دیگری را روایت می‌کند.

 

کانال تلگرامی «صابرین نیوز»، شامگاه دوشنبه، تصاویری منتشر کرد که کودکان را در حال بازی با محموله تخریب شده این کامیون‌ها نشان می‌داد. طبق گزارش خبرنگار میدانی صابرین نیوز، محموله این کامیون‌ها «پوشک‌های سایز ۳» و «ملزومات پزشکی از جمله دستکش‌های یکبار مصرف» بود.

 

تصاویر منتشر شده در رسانه‌های سوری و عراقی، کودکان را در حال جمع‌آوری قطعات سالم و برخی هم در حال سرگرم شدن با دستکش‌ها و استفاده از آن‌ها به عنوان بادکنک نشان می‌دهد.

 

به نظر می‌رسد دشمنی رژیم صهیونیستی و متحدان آن با کودکان تنها به کشتار آن‌ها ختم نمی‌شود و این رژیم به هر آن چیزی که متعلق به کودکان است از جمله پوشک رحم نمی‌کند.

 

رژیم صهیونیستی و متحد آن آمریکا تاکنون هزاران کودک را در منطقه قتل‌عام کرده‌اند. تاریخ منطقه هیچ گاه تصویر اجساد کودکان عراقی در ۲۷ می سال ۲۰۰۳ را از یاد نخواهد برد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار